За нас

Home / За нас
divider

Партия на Зелените

Партията на зелените е българска зелена политическа партия.

Регистрирана е в Софийския градски съд с решение по фирмено дело 114/2001 от 31 януари 2001 г.

 

divider

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН СЪВЕТ НА „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“

Христо Дунчев

Председател на партията

Ние в Партия на зелените ще работим за спазване на законността при строителството по Черноморското крайбрежие и в българските планини“, Особено внимание ще отделят на контрола върху актовете на изпълнителната и законодателната власт, за да не се променят тихомълком нормативни актове в защита на лобистки интереси.

Владимир Димитров Николов

Председател на партията

Една от целите на "Партия на зелените" за ЕП е промяна в програмата Натура 2000, която ощетява хиляди граждани и собственици на земи. На Европа е нужна нова идеология, където човекът да бъде в центъра, защото старите не вършат никаква работа, изрази мнение Николов.

Програма на Зелените

divider

СТАНИ ЧЛЕН

Стани член

В политическа Партия на Зелените може да членува всеки български гражданин, който притежава избирателни права, приема Устава и програмните документи на партията, е готов да работи за осъществяването на целите и задачите на партията.

ЧЛЕНСТВО

Стани доброволец

В зависимост от времето и възможностите си можете да участвате в дейността на Партия на Зелените на различно ниво. Всеки може активно да участва в природозащитните ни дейности и да бъде доброволец на организацията.

ДОБРОВОЛЕЦ

Направи дарение

Финансово или материално дарение. Можете да дарите средства по банков път, чрез paypal, или да посетите нашия офис, както и да се свържете с нас на телефон. Включете се в някоя от кампаниите ни за опазване на околната среда.

ДАРИ

Адрес: гр. София 1618 ул. „Брезов рид“ № 7 тел.: +359 898 711 214